Martha esittelee Minifinderia

Mikäli karkuteillä olevalla kissalla tai koiralla on kaulapannassaan paikannin, on eläin helppo jäljittää reaaliajassa.

Joka päivä lukuisat koirat ja kissat lähtevät omille teilleen.  Karkuteille lähteneen koiran, kissan tai minkä tahansa lemmikin etsiminen voi olla stressaavaa puuhaan.  Vielä raskaampaa on eläimen löytyminen menehtyneenä.  Kun Anne ja Harald Franckin Siri-bokseri karkasi lomareissulla mummolassa, sitä etsittiin väärästä suunnasta. Pahin mahdollinen ehti tapauhtua ennen kuin Sirin kulkusuunta selvisi; Siri oli jäänyt junan alle.

Ikävän kokemuksensa jälkeen Franckit perustivat perustivat gps-paikantimia myyvän firman. Useita eri laitteita kokeiltuaan he valitsivat sen myyntituotteeksi Minifinderin.
“Minifinder on pieni, kevyt ja älykäs sekä erittäin helppokäyttöinen. Totesimme sen parhaaksi.”
 
Kun Sirin onnettomuudesta oli puoli vuotta, Anne ja Harald hankkivat uuden koiran, Marthan jonlla on kaulapannassaan Minifinder. Jos


Martha Minifinderia
esittelemässä

Martha pääsisi vahingossa karkaamaan, paikannin näyttäisi reaaliajassa sen karkureitin. Tällöin Marthan jäljille päästäisiin ennen kuin mitään vakavaa ehtisi sattua.

Pieni ja edullinen

Kahden nopealiikkeisen vinttikoiran, Aragorn hirvikoirauroksen ja galgonarttu Neenan


Neena ja paikannin

omistaja Eric Packalén kirjoitti Minifinderin erinomaisuudesta jutun Vinttikoiraliiton lehteen.
- Valitsin nimenomaan Minifinderin sen pienen koon ja edullisuuden takia, kertoo Packalén, joka hankki koirilleen paikantimet yli kaksi vuotta sitten.

Packalén harrastaa Neenan ja Aragornin kanssa vinttikoirakilpailuja ja kesämökkeilyä. Kilpailuissa paikantimella tuskin on käyttöä, ellei koira saa päähänsä häipyä kilpailuradalta. Jos koirat sattuvat livahtamaan mökkipihalta omille teilleen, pystyy Packalen pystyy paikantamaan ne, vaikkei hän niitä juoksemalla kiinni saisikaan.

Teksti: Maija Ankkuri
Neenan kuva: Eric Packalén
Marthan kuva: Franckien kotialbumi

 

Lisätietoja Minifinderista