Perhoskoira vietiin Helsingin asematunnelista

Omistaja kiinnitti koiransa Helsingin asematunnelissa sijaitsevan kaupan eteen, kun hän meni tekemään ruokaostoksia. Koiraa ei ollut enää kaupan edessä, kun omistaja tuli ulos.


Pikkukoira varastettiin ja myytiin

Perhoskoira oli nähty Helsingin linja-autoasemalla. Ihmiset olivat katselleet päältä, kun epämääräisen näköinen pariskunta kaupitteli sitä kirkkaassa päivänvalossa. Kellään ei tullut mieleen soittaa poliisia paikalle ja teeskennellä ostajaa, kunnes poliisi saapuisi. Omistaja sai tiedon kaupustelijoista vasta pari päivää myöhemmin. Perhoskoiraa ei koskaan löydetty. Sen varkausilmoitus löytyy edelleen Karkurit.fi -sivuston linkeistä. Omistajan puhelinnumero ei ole enää käytössä. Hän jäi pian varkauden jälkeen eläkkeelle.

Kun koirasta tuli myöhemmin uusi havaintoilmoitus, omistaja kävi vakoilemassa Hyvinkäällä seudulla, jossa se oli nähty.  Hän kertoi kyselleensä koiraa havaintoalueen kaupan kassalta, jätti kauppaan ilmoituksen koirasta ja lähti kotiin. Lähistöllä asuvat koiran "uudet omistajat" olivat varmaankin nähneet katosmisilmoituksen. Koiraa tuskin niillä mailla nähtiin sen jälkeen.

Jos epäilee oman varastetun lemmikkinsä olevan jossain, täytyy olla kärsivällinen, käydä paikalla useana päivänä vakoilemassa, eikä jättää mahdollisen varkaan kodin lähelle katoamisilmoituksia.

Vaikka tästä tapauksesta on jo vuosia, se on yhä ajankohtaien. Edelleen ihmiset ottavat koiran mukaan kauppa- tai kapakkareissulle ja jättävät vahtimatta.

 

Invalidilta varastettiin koira

Koirat hälyttivät apua
 

 

 


Petetty luottamus 18.07.2019

Kissat