Karkurit.fi Lemmikki kateissa?
Etusivu Lisää ilmoitus Löytöeläintarhat Etsintäohjeet Blogi Linkit
Kirjaudu
Selaa ilmoituksia paikkakunnittain, lääneittäin ja eläinlajeittain. Kadonneet lemmikit, näköhavainnot ja talteenotetut.
Maksutonta ilmoitustilaa ja kokemusperäiset
ohjeet kun lemmikki on kateissa.
Jätä ilmoitus
menu

Helsinkiläiskaupan edestä napattu sylikoira löytyi Järvenpäästä

Kun helsinkiläisrouva kävi Katajanokan Alepassa ruokaostoksilla, hänellä oli tapana ottaa pieni sylikoiransa mukaan. Koira sai liikuntaa, ja omistaja ikään kuin kaksi kärpästä yhdellä iskulla.

Erään ostosmatkan aikana rouvan sylikoira katosi. Vaikka rouva mielsi viipyneensä kaupassa vain hetken, ei pikkukoira ollut enää kaupan edessä, kun hän sai ostoksensa suoritettua. Hätääntynyt omistaja soitti Karkurit.fi -sivujen neuvontaan ja pyysi laittamaan nettiin ilmoituksen varkaudesta. Hän sanoi naapurinsa nähneen koiravarkaan linja-autossa. Kun naapuri oli mennyt keskustaan, varas oli istunut koira sylissään bussissa. Nainen ja koira olivat jatkaneet matkaa, kun naapuri poistui pysäkille.

Vain murto-osa varastetuista koirista saadaan takaisin. Katajanokan rouvalla oli hyvä tuuri sikäli, että koiran varastanut järvenpääläisnainen oli kehitysvammainen, jonka luona käy kotiavustaja.   

Avustaja meni varkautta seuranneena päivänä asiakkaansa kotiin ja näki, että sinne oli ilmestynyt pieni koira. Asiakas valehteli ostaneensa koiran. Kotiavustaja ei uskonut. Hän soitti poliisiasemalle ja kertoi koiran tuntomerkit. Tieto Helsingissä tehdystä koiravarkaudesta oli jo kaikilla Suomen poliisiasemilla. Kotiavustajan ansiosta helsinkiläisrouva sai koiransa takaisin. 

Espoossa varastettuja koiria

Koko Suomen varastetut